A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Telefon: 041 633 777, 040 633 777

antivirus_pro

Panda Antivirus Pro 2015

OSNOVNA ZAŠČITA, A VEČ KOT LE PROTIVIRUSNI PROGRAM! Najpreprostejša in najbolj intuitivna zaščita za vaš računalnik. Namestite jo in pozabite na viruse, vohunsko programsko opremo, orodja za prikrito izvajanje sovražnih dejavnosti, hekerje in spletne prevare.

internetsecurity

Panda Internet Security 2015

SVOJO DRUŽINO IN IDENTITETO ZAŠČITITE PRED INTERNETNIMI GROŽNJAMI Brezskrbno uporabljajte internet. Ščiti pred virusi, spletnimi prevarami, krajami identitete, neželeno pošto in spletnimi kriminalci.

global_protection

Panda Global Protection 2015

UŽIVAJTE V NAJVEČJI VARNOSTI SVOJEGA OSEBNEGA RAČUNALNIKA Vse, kar potrebujete, za zaščito svojega računalnika, podatkov in družine pred vsemi možnimi nevarnostmi.

pav_for_mac

Panda Antivirus for Mac

Uživajte v popolni varnosti za računalnike Mac

NOVO! Panda Antivirus for Mac ponuja uporabnikom računalnikov Mac popolno zašèito pred virusi in drugimi spletnimi grožnjami. Uporabniki Mac-ov so bili vedno preprièani, da so varni pred napadi zlonamerne programske opreme. Vendar to zagotovo ne drži. Zlonamerna programska oprema za raèunalnike Mac je specifièna. Razlikuje se od zlonamerne programske opreme, ki okuži osebne raèunalnike. Sedaj smo prièa poveèanemu številu napadov, ki posebej ciljajo na to okolje. Poleg tega gre za tiho zlonamerno programsko opremo, ki deluje v raèunalniku brez vednosti uporabnika. Uporabniki Mac-ov SO torej zdaj ranljivi za okužbe, ravno tako kot uporabniki osebnih raèunalnikov. In z globalizacijo interneta ni nihèe varen pred grožnjami.

cloud__antivirus

Cloud Antivirus - PRO Edition

Preprosto ... Evolucija. Prvi antivirus iz oblaka

NOVO! Panda Cloud Antivirus - PRO Edition ščiti vaš računalnik pred virusi, vohunskimi programi, neznanimi škodljivci in zlonamerne aktivnosti.
Panda Cloud Antivirus - PRO Edition dopolnjuje nove protivirusne zaščite model, ki je bistveno drugačna od tradicionalne protivirusne rešitve in je veliko bolj učinkovito.
Je izredno lahek in hiter, saj prenese vse delo na oblak (kolektivne inteligence) in se uporablja nevsiljivih tehnike intervencije, odkrivanje novih in še neznanih virusov.
Panda Cloud Antivirus - PRO Edition je prvi antivirus za uporabo tega inovativnega modela varstva, ki temelji na dveh ključnih stebrih:
Automatizirano, sproto odkrivanje in razvrščanje iz oblaka.
ultra-lahki odjemalec.

PASP_sm.gif

Panda ActiveScan 2.0

On-line dezinfekcija vseh vrst virusov, spyware in drugih internetnih groženj