A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Telefon: 041 633 777, 040 633 777

Joomla - sistem za urejanje spletnih strani (CMS)

Joomla je eden od najmočnejših odprtokodnih rešitev sistemov za urejanje vsebine (Content Management Systems), ki so trenutno na voljo. Uporaben je tako za preproste spletne strani kot tudi za obsežna spletna mesta. Joomla je zanesljiva, varna ter enostavna za uporabo. Joomla temelji na odprti kodi, kar pomeni, da je na voljo za uporabo brezplačno, številna Joomla skupnost pa skrbi za neprestane izboljšave in nadgradnje, ter številne dodatne funkcionalne module..

Joomla se uporablja za enostavno urejanje spletne strani, vse od dodajanje vsebine, slik do posodabljanja kataloga izdelkov ali sprejemanja online rezervacij.

Joomla je preprost in primeren za uporabo tudi ne-programerjem. Večina uporabnikov nima težav pri uporabi, sicer pa je na voljo tudi ogromno pomoči za uporabo, tako za "novince" kot tudi za malce bolj izkušene uporabnike. Skupnost uporabnikov Joomle, ki se veča iz dneva v dan, sestavlja preko 40.000 uporabnikov in razvijalcev ki sodelujejo v forumih za podporo in pomoč. Delo z Joomlo poteka zelo enostavno in sicer preko spletnega brskalnika (npr: Internet Explorer, Mozzila Firefox, Opera,...).